Wygrałem pompkę w loterii na zakończenie rajdu rowerowego i koszulkę w loterii na festiwalu Młodych w Kuklówce.
Poza tym, mój kolega wygrał dwa bilety na galę boxerską na które j Włodarczyk zdobył mistrzostwo świata. Pojechałem z nim, więc w pewnym sensie też wygrałem :p
ha też byłam zdziwiona, jak zobaczyłam na festynie w Pruszkowie w ostatni weekend maja, że ma grać zespół Łzy. No i grali, Pani Ania śpiewała też swoje piosenki z solowej płyty, zatem muzyczny misz-masz ;)
i z tego co wiek cały czas koncertują razem!
a na chwilę obecną zarejestrowałam się na stronie www.magnum-gold.pl i ćwiczę swój refleks :D i bawię się w tych agentów z reklamy magnum gold ;p
_________________ "wierzę, że przyjaciele są jak ciche anioły,
które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła
zapomniały jak latać..."
trzeba było podążyć za hasłem jednego z teleturniejów i iść na całość :p
to może nagrode dnia udałoby się chociaż zgarnąć...:>
a w tym nowym konkursie każdy dzień liczy sie od noa, więc więcej szans na wygraną, jak mi się skojarzy to późnym wieczorem wejdę sobie na stronkę i przycisnę zegar :)
_________________ "wierzę, że przyjaciele są jak ciche anioły,
które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła
zapomniały jak latać..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum